top of page

QUI SOM?

4 generacions
a les esquenes

Seguint el camí de 4 generacions a les esquenes d’una família dedicada a la terra neix Prunus. Som el Jordi i la Montse, alias #PrunusFamily,  que produïm i comercialitzem, sota el nom de Prun·us, les prunes i les cireres de la nostra pròpia finca a Almacelles (Lleida). 

CireresPrunUs_21.jpg

L’any 2014 vam decidir emprendre el nostre negoci, dedicant-nos exclusivament a la producció i comercialització de cireres i prunes dels nostres propis camps, situats a Almacelles, Lleida. És així com va néixer el nostre petit negoci familiar. Ens agrada el vermell, ves què hi vols fer!

Després d’un bon temps de rodatge, actualment formem un bon equip de 4, juntament amb les nostres filles Núria i Marta (sempre li hem de tenir l’ull a sobre, és al·lèrgica a les cireres però li encanten! Deu ser que li ve de família... catxins!). Són molts anys de rodar entre pruners i cirerers i ja quasi tenen

el negoci per la mà. Aquesta joventut... pugen valentes!

prunus_cireres_petites_sense_firma-154_e

Des de ben petits, vam néixer i créixer entre pagesos i fruites, aquesta vocació pel món de l’agricultura ens ve d’un gran llegat familiar. I és que, a casa nostra s’ha treballat a la terra des dels voltants de l’any 1900. Es diu ràpid, eh! 

bottom of page