top of page

PRUNUS

De la nostra finca, 
a casa teva.

#PimPam

L’etimologia de la paraula pruna es remunta a l’Antiga Grècia, i s’escrivia προύνη,
més tard, els romans la van adaptar al seu idioma i es va passar a dir prūnus.

Tant el cirerer com la prunera, botànicament pertanyen a la família de les rosàcies, 
i dins d’aquestes es cataloguen dins del gènere prunus. El nom botànic del cirerer
és Prunus Avium i una prunera japonesa és Prunus Domestica.

CireresPrunUs_45.jpg

Prunus és la marca que dóna nom a una fruita de màxima qualitat i KM0, segellada amb el certificat de producció integrada i Global GAP. L’atribut que garantitza una producció de qualitat i proximitat de les prunes i cireres que produïm i comercialitzem. 

 

La filosofia de Prunus es basa en fomentar la proximitat i el territori, oferint així un producte de màxima qualitat i estacionalitat que no ha estat tractat ni manufacturat per part de cap intermediari. La vocació, l’experiència i el treball constant denoten la nostra manera de fer i ser.

A Prunus llegim el llenguatge dels nostres camps i sabem el que necessiten en tot moment, és per això, que seguim el cicle de les nostres prunes i cireres, tenint en compte el calendari de recol·lecció
(i el canvi climàtic!, guinyo, guinyo). 

_MCF0425.jpg
_MCF0395_edited_edited_edited.png

"La producció sostenible i racional és molt important per la filosofía Prunus"

Dotem de moltíssima importància al terme “permacultura”, encunyat per Bill Mollison, que significa treballar com dicta la natura, i no en contra. Es tracta d’empatitzar amb els arbres, entendre’ls, saber què necessiten en tot moment.

bottom of page